Popisi Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice

Popisi Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina.

File Crkva Pokrova Presvete Bogorodice Na Zvjezdari Biograd Jpg Wikimedia Commons

Predstavljeno File Crkva Pokrova Presvete Bogorodice Na Zvjezdari Biograd Jpg Wikimedia Commons

Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola.

On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka.

Tako je ikona nazvana trojeručicom. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Tako je ikona nazvana trojeručicom.

Danas Slavimo Ikonu Presvete Bogorodice Trojerucice Evo Zbog Cega Je Toliko Vazan Praznik Alo Rs

Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Tako je ikona nazvana trojeručicom. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola.. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања.

Uprava Za Saradnju S Crkvama I Verskim Zajednicama Slava Manastira Tresnja Na Avali Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice

Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa... Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola.

Mother Of God Tikhvinskaya Russian Orthodox Miraculous Icon Ebay

Tako je ikona nazvana trojeručicom. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.

Cudotvorna Ikona Bogorodice Trojerucice Stigla U Manastir Osovica Video

Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save.. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona …

Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice U Hramu Svetog Save Youtube

Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Tako je ikona nazvana trojeručicom. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku.

Bogorodicatrojerucica Instagram Posts Gramho Com

Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka.

Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice

Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … .. Tako je ikona nazvana trojeručicom.

Svestenik Zoran Pajkanovic O Ikoni Presvete Bogorodice Trojerucice Koja Dolazi U Banjaluku Banjalucanke Com

Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka.. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.

Sta Znaci Ikona Trojerucica Sta Je Njeno Znacenje I Kako Pomaze Ikona Bogorodice Trojerucice Znacenje Sta Pomaze Molitva

Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save... Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save.

Presveta Bogorodica Trojerucica Youtube

Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku... Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola... Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.

Prodaja Ikona I Raznih Suvenira Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice 30 40 Cm Ulepsajte Svoj Dom I Dom Vama Dragih Ljudi Prelepim Ikonama Posetite Nasu Stranicu I Odaberite Savrsen Poklon Za Predstojece Slave Rodjendane Imendane Svadbe Krstenja

Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Tako je ikona nazvana trojeručicom.

Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice Pdf

On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka... On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka.

Video Sutra

Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji.

Praznik Ikone Presvete Bogorodice Troјeruchice Hilandar I M Xilandarioy Hilandar Hilandar I M Xilandarioy Hilandar

On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Tako je ikona nazvana trojeručicom. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola.

Danas Se Slavi Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice Vranjenews

Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke.. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa.

Jeremija Lazarevic Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice Youtube

Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina.. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina.

Danas Se Slavi Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice Vranjenews

Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa.. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola.

Blagoslov Hilandarske Trojerucice Stigao U Zemun Ikona Majke Bozje Predata Hramu Svetih Kirila I Metodija U Busijama

Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina... Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke.. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka.

Danas Praznik Cudotvorne Ikone Presvete Bogorodice Trojerucice Najpostovanije Ikone U Srpskom Narodu Kotor Varos Glas Kotor Varosa Nezavisni Online Magazin

Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.

Cudotvorna Ikona Majke Bogorodice Formata A4 Kupindo Com 46247393

Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina.

Krsna Slava Kulturno Prosvetne Zajednice I Pesnika Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice Rtk

Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku... Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa.

Zlatara Kruna Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice Facebook

On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka... Tako je ikona nazvana trojeručicom. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke... Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke.

Danas Se Slavi Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice

Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.

Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice Rtk

Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona ….. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona ….. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina.

Molimo Joj Se Na Danasnji Dan Ovo Niste Znali O Ikoni Presvete Bogorodice Trojerucice

Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka.. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu.

Manastir Srediste Kod Vrsca Putevima Pravoslavlja

Tako je ikona nazvana trojeručicom. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu.

Krsna Slava Kulturno Prosvetne Zajednice I Pesnika Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice Rtk

Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku.. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka.. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku.

Praznik Ikone Presvete Bogorodice Trojerucice Proslavljen U Svetotrojicnoaleksandronevskoj Lavri U Petrogradu In4s

Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji.

Trojerucica Wikipedia

Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Tako je ikona nazvana trojeručicom... Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa.

Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice 30x40cm Egg Tempera On Wood Timotijevic Milos Art For Sale Serbianaart Com

On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka.. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Tako je ikona nazvana trojeručicom. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji.

Zasto Je Ikona Bogorodice Toliko Bitna Zivotne Price I Monasi Saolina

Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina... Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu.

Banjaluka U Nedjelju Docek Ikone Presvete Bogorodice Trojerucice

Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji.. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.

Ikona Presvete Bogorodice Troјeruchica Radio Svetigora

Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji.. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.

Religious Icons Art Paintings Gallery Serbianaart Com View Of 150

Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona …. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke.

Danas Je Praznik Presvete Bogorodice Trojerucice Rtv Brus

Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina.. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio.

Trojerucica Wikipedia

Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu.

Vekovni Letopis Hilandara Pdf

Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke... Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Tako je ikona nazvana trojeručicom. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu.

Kurir Vam Daruje Molite Se Ikoni Presvete Bogorodice Trojerucice I Dozivecete Njenu Cudesnu Moc Isceljenja

Tako je ikona nazvana trojeručicom. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka.. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke.

Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice U Hramu Svetog Save Youtube

Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka.. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu.

Praznik Ikone Presvete Bogorodice Troјeruchice Hilandar I M Xilandarioy Hilandar Hilandar I M Xilandarioy Hilandar

Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke.. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio.

Danas Praznik Chudotvorne Ikone Troјeruchice

Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina... Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka.. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања.

Uprava Za Saradnju S Crkvama I Verskim Zajednicama Slava Manastira Tresnja Na Avali Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice

Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio... Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina... Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku.

Kopija Trojerucice Cini Cuda Zbog Ikone Presvete Bogorodice Ovu Crkvu Pohode Vernici Iz Svih Krajeva Srbije Foto

Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save.. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.

Ikona Uspenje Presvete Bogorodice Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Tako je ikona nazvana trojeručicom.

Trojerucica Sa Svete Gore Donijela Nadu Glas Srpske

Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања... . Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona …

Bogorodica Troјeruchica Vikipediјa

Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања... On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona …

Danas Poklon U Kuriru Cudotvorna Ikona Bogorodice Trojerucice

Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola.. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu.

Diabetes Mellitus Darkomarelj Twitter

Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa.. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka.

Rts Kopija Ikone Bogorodice Trojerucice U Solunu

Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. . Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola.

Orthphoto Mesto Gde Je Nadjena Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice Ljubomir

Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka.

Da Li Ste Znali Kako Je Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice Dosla U Srbiju Telegraf Rs

On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka... Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona …. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona …

Molimo Joj Se Na Danasnji Dan Ovo Niste Znali O Ikoni Presvete Bogorodice Trojerucice

Tako je ikona nazvana trojeručicom. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka.. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona …

Danas Je Praznik Presvete Bogorodice Trojerucice Visegrad365

Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save.

Presveta Bogorodica Trojerucica Youtube

Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save... Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.

Bogorodicatrojerucica Instagram Posts Gramho Com

Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka.. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa.

Sta Znaci Ikona Trojerucica Sta Je Njeno Znacenje I Kako Pomaze Ikona Bogorodice Trojerucice Znacenje Sta Pomaze Molitva

Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu. Tako je ikona nazvana trojeručicom. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola.

Danas Je Praznik Ikone Presvete Bogorodice Trojerucice Dugo Je Bila Cuvana U Domu Nemanjica Veruje Se

On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka.. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji... Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu.

File Crkva Pokrova Presvete Bogorodice Na Zvjezdari Biograd Jpg Wikimedia Commons

On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka... On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka... Kada su turci okupirali srbiju, monasi iz studenice su ikonu vezali za jednog magarca i pustili ga da ide po božjoj volji.

Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice 30x40cm Egg Tempera On Wood Timotijevic Milos Art For Sale Serbianaart Com

Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa... Iz dvora cara dušana ikona je prešla u studenicu.

Da Li Ste Znali Kako Je Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice Dosla U Srbiju Telegraf Rs

On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka. Spada u najpoštovanje ikone na hilandaru i najznačajnija je ikona … Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Tako je ikona nazvana trojeručicom.. Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio.

Mother Of God Tikhvinskaya Russian Orthodox Miraculous Icon Ebay

Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina... On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom osmog veka. Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save. Tako je ikona nazvana trojeručicom.

Cacak Uzivo U Cacku Organizovan Svecani Docek Cudotvorne Ikone Presvete Bogorodice Trojerucice

Iscelila ga je presveta bogorodica, dok se pred ovom njenom ikonom ožalošćen molio. Необично је видети хиландарске монахе како прилазе икони твојој као игуманији и од ње узимају благослов за своја послушања. Ikona presveta bogorodica trojeručica je poznata i po jednom detalju, na njenoj drugoj strani je naslikan sveti nikola. Tako je ikona nazvana trojeručicom. Παναγία τριχερούσα) beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina.

Danas Se Slavi Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice

Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Po svom čudesnom isceljenju, sveti jovan damaskin postao je monah u lavri svetog save.

Ikonen

Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku. Tako je ikona nazvana trojeručicom. Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa. Ova sveta ikona presvete bogorodice trojeručice beše porodična dragocenost svetog jovana damaskina. Prema predanju ikona trojeručica je iscelila ruku svetog jovana damaskina. On ju je čuvao u ličnom paraklisu, u svojoj kući u damasku, početkom viii veka.. Iz zahvalnosti za učinjenu milost, sveti jovan je ikoni bogorodice pridodao još jednu ruku.

Cudotvorne Moci Ikone Bogorodice Cajnicke Bn

Ikona trojeručica je, prema predanju, iscelila ruku svetog jovana damaskina kada mu je ona odsečena po zapovesti damaskog kalifa.. . Budući da se sveti jovan damaskin borio protiv ikonoboraca damaski kalaf ga je kaznio odsecanjem ruke.

Popular posts from this blog

89+ Platneni Ormar Ikea

Ideje Kuhinje Po Mjeri Cijena Crna Gora

Cijene Sekundarnih Sirovina Zagreb