Zbirka 48+ Direktna Prodaja Stanova Leskovac Besplatno

Zbirka 48+ Direktna Prodaja Stanova Leskovac Besplatno. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Trosoban Stan Kod Tri Sesira Nikolic Nekretnine

Istaknuto Trosoban Stan Kod Tri Sesira Nikolic Nekretnine

66 m 2 3.0 soban 1 sprat. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. 145.000 € 2.197 €/m 2. Prijavi se u moja 4zida.

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu.

800.000 € 375 €/m 2. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Stan se prodaje kompletno namešten. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca.

Novi Stanovi U Leskovcu Prava Bagatela Skoro Svi Rasprodati Jugmedia

Tražiš kuću za prodaju u leskovcu?. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Prijavi se u moja 4zida. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja.

NaÄ'ite Stanova Na Prodaju Leskovac Indomio Rs

U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca... Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina.

Leskovac Stan Prodaja 62 M2 52 700 Stan Lux Leskovac Oglas 412152 Nadjidom Com

Stan se prodaje kompletno namešten. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. 800.000 € 375 €/m 2. Prijavi se u moja 4zida. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. 145.000 € 2.197 €/m 2. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja.. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina.

Stanovi Cacak Top Oglasi

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu... Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu.

Direktna Prodaja Stanova Milan Stanovi Jednosobni Beograd

66 m 2 3.0 soban 1 sprat.. 800.000 € 375 €/m 2. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Prijavi se u moja 4zida. Tražiš stan za prodaju u leskovcu?. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži.

Prodajem Stan U Leskovcu Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Tražiš kuću za prodaju u leskovcu?. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. 800.000 € 375 €/m 2. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina.

Leskovac Stan Prodaja 41 M2 18 500 Prodajem Stan U Leskovcu Oglas 217734 Nadjidom Com

Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Prijavi se u moja 4zida. Stan se prodaje kompletno namešten. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Tražiš stan za prodaju u leskovcu?. Stan se prodaje kompletno namešten.

Stan U Leskovcu Novogradnja 102 54 M2 Halo Oglasi

Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. 2133 m 2 zemljište 1 sprat.

Prodajem Stan U Leskovcu Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca... Prijavi se u moja 4zida. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca.. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu.

Leskovac Stan Prodaja 35 M2 22 000 Prodajem Stan U Centru Oglas 289070 Nadjidom Com

66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Stan se prodaje kompletno namešten.

NaÄ'ite Stanova Na Prodaju Leskovac Indomio Rs

Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. 800.000 € 375 €/m 2. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne.

Sdk 9lax1t4lbm

Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne. 145.000 € 2.197 €/m 2. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. 800.000 € 375 €/m 2. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Prijavi se u moja 4zida.

Leskovac Prodaja Stanova

Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. Stan se prodaje kompletno namešten. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Prijavi se u moja 4zida.

Le Park Residence Leskovac Grad Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju.. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer... 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu.

Prodaja Stanova Leskovac 4zida

66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Tražiš stan za prodaju u leskovcu?. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Sdk 9lax1t4lbm

Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. 145.000 € 2.197 €/m 2. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer.

Dvosoban Stan Leskovac 62m2 Nekretnine

800.000 € 375 €/m 2. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Prijavi se u moja 4zida. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Prijavi se u moja 4zida. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. Stan se prodaje kompletno namešten.. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan.

Leskovac Biz Home Facebook

2133 m 2 zemljište 1 sprat. . Tražiš stan za prodaju u leskovcu?

Prodaja Stanovi Leskovac Stranica 2 Netoglasi Net

145.000 € 2.197 €/m 2. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu.

NaÄ'ite Stanova Na Prodaju Leskovac Indomio Rs

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu... Prijavi se u moja 4zida. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije... Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.

Direktna Prodaja Stanova Milan Stanovi Jednosobni Beograd

Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja... Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? 2133 m 2 zemljište 1 sprat... 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži.

Leskovac Stan Smestaj 35 M2 Dogovor Stankovic Oglas 307142 Nadjidom Com

Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju... Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Prijavi se u moja 4zida. Prijavi se u moja 4zida. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu.. Stan se prodaje kompletno namešten.

Bm Invest Nekretnine Prodaja Stanova Leskovac Leskovac Rs Leskovacki Poslovni Portal

Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne... 145.000 € 2.197 €/m 2.

Prodaja Stanova Leskovac Prodaja Stanovi Leskovac Netoglasi Net

Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Prijavi se u moja 4zida. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju.

Prodajem Stan U Leskovcu Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

800.000 € 375 €/m 2... 145.000 € 2.197 €/m 2. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Prijavi se u moja 4zida. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Stan se prodaje kompletno namešten... Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina.

Leskovacki Oglasi Home Facebook

Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Stan se prodaje kompletno namešten. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. 800.000 € 375 €/m 2... Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Stan U Leskovcu Novogradnja 102 54 M2 Halo Oglasi

Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju... 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. 145.000 € 2.197 €/m 2. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Prijavi se u moja 4zida. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat.

Prodaja Stanova Leskovac 4zida

800.000 € 375 €/m 2. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne. Prijavi se u moja 4zida. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja.

Prodaja Stanova Leskovac 4zida

Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja... 145.000 € 2.197 €/m 2. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu... Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer.

Izdavanje I Prodaja Stanova Leskovac Adigal Nekretni

Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. .. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu.

NaÄ'ite Stanova Na Prodaju Leskovac Indomio Rs

Stan se prodaje kompletno namešten.. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. 800.000 € 375 €/m 2. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Prijavi se u moja 4zida. Prijavi se u moja 4zida. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. 145.000 € 2.197 €/m 2. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne... Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu.

Prodaja Stanovi Leskovac Stranica 4 Netoglasi Net

Prijavi se u moja 4zida. 800.000 € 375 €/m 2... Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela.

Dvosobni Stanovi U Leskovcu Bm Invest

Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer... Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Tražiš stan za prodaju u leskovcu?

Petosobni Stanovi U Leskovcu Bm Invest

Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Prijavi se u moja 4zida.. Prijavi se u moja 4zida.

Izdavanje I Prodaja Stanova Leskovac Adigal Nekretni

Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. 145.000 € 2.197 €/m 2. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 800.000 € 375 €/m 2. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Prijavi se u moja 4zida. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Sdk 9lax1t4lbm

Stan se prodaje kompletno namešten... Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Prijavi se u moja 4zida. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina.

Bm Invest Nekretnine Prodaja Stanova Leskovac Leskovac Rs Leskovacki Poslovni Portal

800.000 € 375 €/m 2.. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Prijavi se u moja 4zida. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila... Prijavi se u moja 4zida.

Leskovac Wohnung Verkauf 96 M2 46 000 Prodajem Trosoban Stan U Anzeige 392267 Nadjidom Com

Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Stan se prodaje kompletno namešten. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Prijavi se u moja 4zida. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer... Tražiš kuću za prodaju u leskovcu?

Pegaz Nekretnine

Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Prijavi se u moja 4zida. Stan se prodaje kompletno namešten. 145.000 € 2.197 €/m 2. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela.

Leskovac Biz الصفحة الرئيسية فيسبوك

800.000 € 375 €/m 2. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne. Prijavi se u moja 4zida. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina... Stan se prodaje kompletno namešten.

Totmx5tpaqngfm

Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. 800.000 € 375 €/m 2. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu?. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer.

Prodajem Stan U Leskovcu Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži.. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer.. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu.

Jednosobni Stanovi Leskovac Prodaja Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

66 m 2 3.0 soban 1 sprat. . Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca.

Prodaja NovoizgraÄ'enih Stanova Leskovac Srbija Nekretnine

Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju.. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Tražiš stan za prodaju u leskovcu?

Izdavanje I Prodaja Stanova Leskovac Adigal Nekretni

Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Prijavi se u moja 4zida. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. 145.000 € 2.197 €/m 2. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat.. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Jednosobni Stanovi Leskovac Prodaja Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

800.000 € 375 €/m 2.. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. 800.000 € 375 €/m 2. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja.

Stan Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com

800.000 € 375 €/m 2. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 800.000 € 375 €/m 2. Stan se prodaje kompletno namešten. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Prijavi se u moja 4zida. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju... Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu.

Bm Invest Nekretnine Prodaja Stanova Leskovac Leskovac Rs Leskovacki Poslovni Portal

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. 800.000 € 375 €/m 2. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu.. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.

NaÄ'ite Stanova Na Prodaju Leskovac Indomio Rs

Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne.. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja.

Leskovac Stan Prodaja 50 M2 26 999 Stan 50 M2 Vlasnik Oglas 128134 Nadjidom Com

Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju u leskovcu. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Stan se prodaje kompletno namešten. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat... Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina.

Tss3 Eizjbhf0m

Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. 145.000 € 2.197 €/m 2. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 800.000 € 375 €/m 2.

Jednosobni Stanovi Leskovac Prodaja Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Prijavi se u moja 4zida. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne.

Prodaja Stanova Leskovac Oglasi Rs

Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Stan se prodaje kompletno namešten. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. 66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu.

Leskovac Stan Smestaj 35 M2 Dogovor Stankovic Oglas 307142 Nadjidom Com

Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan... Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. Prijavi se u moja 4zida. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela.

Leskovac Stan Prodaja 36 M2 20 000 Prodajem Stan Oglas 1161069 Nadjidom Com

U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Prijavi se u moja 4zida.

Trosoban Stan Kod Tri Sesira Nikolic Nekretnine

66 m 2 3.0 soban 1 sprat. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Stan se prodaje kompletno namešten. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Prijavi se u moja 4zida.. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Prodaja Stanova Novogradnja 1331427 Oglasi Rs

Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Tražiš kuću za prodaju u leskovcu?

Hitna Prodaja Stana Nekretnine Bez Posrednika I Provizije

Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Stan se prodaje kompletno namešten. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 145.000 € 2.197 €/m 2. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja.. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne.

Leskovac Prodaja Stanova

Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila... .. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu?

Prodaja Stanova Leskovac Oglasi Stanovi Leskovac Mojtrg

Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina. Prijavi se u moja 4zida. Stan se prodaje kompletno namešten. 145.000 € 2.197 €/m 2. Jednostavnim klikom na željeni oglas imate mogućnost da saznate precizne. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan.

Hitna Prodaja Stana Nekretnine Bez Posrednika I Provizije

Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 2133 m 2 zemljište 1 sprat. Tražiš kuću za prodaju u leskovcu? Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.

Prodaja Stanova Leskovac 4zida

Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Takođe možete pogledati i ponudu stanova za iznajmljivanje, ili ostaviti svoj oglas ukoliko želite da prodate stan u leskovcu. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži.. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Prodaja Stanova Zarkovo Halo Oglasi Nekretnine

Preuredi automatsko poslednje ažurirano najniža cena/m2 najviša cena/m2 rastuća cena opadajuća cena rastuća površina opadajuća površina.. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca... Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Popular posts from this blog

89+ Platneni Ormar Ikea

Ideje Kuhinje Po Mjeri Cijena Crna Gora

Cijene Sekundarnih Sirovina Zagreb